Доктор целиот свој живот ги лекувал сиромашните бесплатно, продал се што има за да купи нова медицинска опрема

October 12, 2020 L K 0

Доктор целиот свој живот ги лекувал сиромашните бесплатно, продал се што има за да купи нова медицинска опрема. Пред некое време во Египет се појави […]

Најуспешниот експеримент на светот: Кога само неколку волци, ќе успеат да го променат светот во кој живееме

October 12, 2020 L K 0

Најуспешниот експеримент на светот: Кога само неколку волци, ќе успеат да го променат светот во кој живееме. Дали некогаш сте се запрашале зошто и како […]

Доколку ова е првата работа која ја правите наутро, веднаш би требало да посетите лекар

October 12, 2020 L K 0

Според неодамнешниот извештај на клиниката за истражување на пореметување во спиењето во Кливленд, доколку чувствувате потреба да посегнете за одложување на алармот после добро проспиена […]

Пред точно 93 години во центарот на штип револуционери на вмро го убиваат генералот михајло ковачевиќ

October 10, 2020 admin 0

Далечната 1927 година, во студениот Октомври револуционерите на ВМРО, Ипократ Развигоров, Илија Лилинков и Благој Кралев го убиваат во центарот на Штип великиот жупан на […]