Балкански јутубери заработуваат повеќе од фудбалерите: Погледнете колку пари заработува Бака Прасе во еден ден

October 15, 2020 L K 0

Профитабилен бизнис каде што не моравте да плаќате данок, барем досега. Веста дека официјалниот Фејсбук профил на Министерството за финансии на Република Србија упати повик […]

Наташа поради свекрвата три пати завршила во болница, па смислила невидена идеја како да ја “среди”

October 15, 2020 L K 0

На многу едноставен начин, го решила својот најголем проблем. Украинката Наташа Суслова (35) верувала дека нејзината свекрва Галина ќе го промени својот став кон неа […]