Се случило чудо при изградба на света црква: На еден од работниците кои ја граделе целосно му се променил животот

October 26, 2020 L K 0

Градежен работник од Минесота чекал чудо, а тоа се појавило во најчуден момент – додека тој поправал напуштена и речиси срушена црква. Имено, на Greg […]

Исповед на офицер на ЈНА на кој Света Петка му го спасила животот: Бегав од германска патрола со кучиња и влегов во црква

October 26, 2020 L K 0

Светицата на многумина им се прикажала во сон, им го спасила животот и ги извела на вистински пат. Чудесните видувања на Света Петка која ја […]

Стевчо до Каракачанов: Дојди да ги урнеш спомениците, но да не бегаш на бел коњ преку Страцин, како што бегале твоите на 14 јуни 1943

October 26, 2020 admin 0

Ах што не сум министер за одбрана! Ни премиер ни претседател фермам. Еве што би му рекол на оној што го краси мирот-Красимир Каракачанов: Путин […]

Карантин во Македонија – Приватниот сектор да зема цела плата од државен буџет, а администрацијата на минималец, предлог на граѓани

October 26, 2020 L K 0

На социјалните мрежи деновиве можат да се сретнат се повеќе дебати за тоа како да се реши новонастаната ситуација во Македонија и дали навистина карантинот […]