Како не ви е срам? Поклонила погрешна чанта на сиромашните, ја вратиле кога виделе што има внатре

October 26, 2020 L K 0

Не можела да верува каква грешка направила. Една Британка од северот на островот го доживеала најголемиот блам во животот, кога испратила погрешна торба во детско […]

Се случило чудо при изградба на света црква: На еден од работниците кои ја граделе целосно му се променил животот

October 26, 2020 L K 0

Градежен работник од Минесота чекал чудо, а тоа се појавило во најчуден момент – додека тој поправал напуштена и речиси срушена црква. Имено, на Greg […]

Исповед на офицер на ЈНА на кој Света Петка му го спасила животот: Бегав од германска патрола со кучиња и влегов во црква

October 26, 2020 L K 0

Светицата на многумина им се прикажала во сон, им го спасила животот и ги извела на вистински пат. Чудесните видувања на Света Петка која ја […]

Карантин во Македонија – Приватниот сектор да зема цела плата од државен буџет, а администрацијата на минималец, предлог на граѓани

October 26, 2020 L K 0

На социјалните мрежи деновиве можат да се сретнат се повеќе дебати за тоа како да се реши новонастаната ситуација во Македонија и дали навистина карантинот […]