“Спремен сум да влезам на Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, седум дена” – Предизвик до Филипче

October 27, 2020 О Р 0

” Предизвик до Филипче! Challenge! Го предизвикувам манипулантот и апашот #ВенкоФилипче! Спремен сум да влезам во Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, […]