“Спремен сум да влезам на Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, седум дена” – Предизвик до Филипче

” Предизвик до Филипче!
Challenge! Го предизвикувам манипулантот и апашот #ВенкоФилипче! Спремен сум да влезам во Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, седум дена.

-Доколку се разболам и умрам, задолжително лекарски независен тим да изврши обдукција и да ја утврди вистинската причина за смртта.

– Доколку се разболам и се излечам, да се објави со помош на кои медикаменти и третмани сум излекуван, за да може сите понатамошни животи успешно да бидат спасени.

– Доколку ништо не ми се случи, да ми бидат исплатени 500.000 евра обештетување затоа што лажете и манипулирате со наводниов вирус .
#COVID19 Ајде, машко да те видам? ”

 

Фејсбук статус на Борче Илиовски

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*