Се вратил од пат и ја пронашол својата девојка со друг маж во кревет, па ја направил најсмешната работа

Ниту еден момент не ја изгубил својата присебност.

Некои после читање на оваа приказна ќе реат дека така се реализира вистинската одмазда, додека други ќе помислат дека изневерениот маж испаднат детинест.

Едно во секој случај е сигурно – тој ја одработил својата задача на таков начин, што неговата сега веќе поранешна девојка никогаш нема да се појави на социјалните мрежи до крајот на својот живот.

Маж од Тексас по име Дастин Холовеј (на фотографијата со девојката) се вратил порано од пат кога во својата спална соба здогледал непознат маж. Дастин многу мудро ја надминал оваа ситуација.

Додека тие двајцата биле во длабок сон поради испиените големи количини алк охол, тој го извлекол телефонот и ги фотографил. Дури и направил селфи со нив.

Потоа седнал во дневната осба и ја постирал фотографијата на сите социјални мрежи со приказна дека животот сепак мора да оди понатаму, но дека светот мора да знае кој тип на жена била всушност неговата девојка.

Фотографијата во моментот на социјалната мрежа Фејсбук станала вирална, а коментарите се нижеле во корист на Дастин.

“Добрите мажи заслужуваат добри жени”, напишало едно момче.

Дастин напишал дека се обидел и да ја разбуди својата девојка.

“Не успеав бидејќи спиеше толку длабок”, а овој коментар беше еден од најлајкнуваните под неговата објава на Фејсбук.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*