Криела од своето момче зошто постојано оди во тоалет: Кога ја прашал, започнала нивната животна драма

Фото: Facebook printscreen/HattieGladwell/metro.co.uk

Знае дека нешто сериозно не е во ред.

Британката Хети Гладвел веќе 5 години има сериозно поре метување во организмот поради кое многу често, најмалку 10 пати дневно мора да замине во тоалет.

Притоа, таа не само што често има мала нуж да, туку и голема, која е пропратена со силни гасови. Поради тоа кон крајот на пубертетот станала анксиозна и депресивна и започнала да избегнува врски.

Не знаела за што се работи, што е уште полошо – не знаеле ниту докторите. Имала една операција која неславно се завршила и проблемите само се влошиле. На сето тоа, раскинала со момчето со кое била во врска три години и кој единствен покрај нејзините родители знаел за проблемот на Хети. Долго и требало да се охрабри и да пронајде ново момче. Никогаш не се сомневала во својот изглед, туку во начинот на кој нејзиниот живот како и буката од тоалетот ќе влијае на нејзиното момче. Дури пред две години запознала едно момче преку социјалните мрежи.

“Не смеев да допуштам да ме слуша во тоалетот, да знае каков проблем имам. Кое момче денес би останало покрај девојка која оди 20 пати на ден во тоалет”, изјавила Хети.

Сепак, тој во еден момент открил дека нешто всушност не е во ред. Токму таа вечер, Хети се создржала како никогаш порано да замине во тоалет, и трпела преку сите граници.

Фото: Facebook printscreen/HattieGladwell/metro.co.uk

Кога тој конечно ја започнал темата, нејзе нагло и се слош ило. Морала да исфрли се од себе, само што во меѓувреме таа вечер себе си си направила тројно поголем проблем и паднала на под. Што од болки во пределот на бешиката, што од тоа што ништо не јадела, како и стресот поради прашањата на момчето.

Повикал итна помош и таа завршила во болница. На операцијата. Момчето постојано било тука.

Кога конечно дошла на себе, заедно со докторот се му раскажала. Тој останал занемен.

“Не можеше да верува дека таков здравствен проблем криев поради некакви предрасуди. Ме праша дали е можно да не сум видела колку ме сака и дека ништо не му смета кај мене. Започнав да плачам, а тие двајца се смееја, веројатно од мака”, раскажа Хети која оваа година се вери со ова момче.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*