Фотка која и го променила животот: Поради оваа фотографија, нејзиниот сопруг поднел барање за развод

Фото: Виралнова Скриншот

Знаела дека нејзините гр ади се нејзиниот најголем адут во животот, но тоа воедно и го упропастило брачниот живот.

Да можела да претпостави што ќе се случи, веројатно никогаш ниту во бес не би го земала телефонот во раце и би го направила ова.
Канаѓанка по име Ајрис отсекогаш била поса кувана кај посилниот пол не само поради прекрасните црти на лицето и телото, туку и поради преголемите атри бути.

Таа по природа е срамежлива, така што нејзините атри бути никогаш не излегувале во прв план, но доколку сакала, можела да го има било кое момче во младоста. Меѓутоа, таа дури во текот на 33. година го пронашла човекот на својот живот. Барем така мислела.

Со Кен се запознале на Фејсбук. Се нашле 2-3 пати, влетале во акција и после два месеци и прво романтично патување, тие се вериле. Во брак после година дена ја добиле ќеркичката и а Ајрис сето тоа изгледало идеално. Во меѓувреме се ослободила од стегите и започнала се повеќе да го покажува своето сјајно тело.

На Кен тоа не му пречело, но на Ајрис на почетокот на бракот и рекол дека невер ство и допишување со други момчиња нема да толерира и дека веднаш ќе оди кон развод. Бидејќи многу време поминувал на пат, бидејќи бил брокер со одлична заработка, таа се повеќе време била дома со ќеркичката.

Кен на време се обезбедил и со предбрачен договор, па знаел дека во случај на развод речиси се ќе му припадне нему и Ајрис би имала големи проблеми во животот. Како да претчувствувал дека тоа и ќе се случи. Ајрис започнала да биде бесна што Кен не бил дома и размислувала како да го започне својот емоти вен живот. И недостасувал маж а знаела дека може да го има кој ќе посака.

Токму поради тоа, решила малку време да помине на социјалните мрежи, па ја ставила сликата од овој текст на Тиндер и Бамбл. Огромен број мажи веднаш реагирале и и се отворила голема можност за контакт со нив.

Фото: Виралнова Скриншот

Меѓутоа, не знаела дек еден од тие мажи е колега од берзата каде што работи Кен, кој после две недели му покажал фотографија од неговата жена, за да се пофали со каква девојка флер тувал.

Тоа за Кен бил целосен пресврт. Пристигнал дома и ја известил дека утредента поднесува барање за развод. Го молела тоа да не го прави, му објаснувала дека и тој има некоја вина во тоа што таа сака повторно да се чувствува жива.

Тие се развеле после два месеца. Детето му припаднало нему бидејќи имал стаилна работа, примања и добри адвокати. Ајрис немала каде да оди, а нејзините родители не биле ниту живи. На крај, завршила во некој евтин мотел.

Денес, работи како келнерка која еднаш во два викенди има право да ја види својата ќерка и нема никаква шанса тоа да го промени. Сето тоа поради една слика на која изгледала привле чно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*