Спонсоруши на Тикток се фалат со поклоните од спонзорите, а откриваат и како ги заработиле

Спонсорушите кои активно се служат со платформата ТикТок покажуваат екстравагантни поклони од своите спонзори, како кеш кои го добиле на рака, чанти, евли, нови автомобили и накит.

Нивните снимки можат да се најдат под хаштагот ШугарБејби, а собрале дури 211 милиони прелгеди. Воглавно станува збор за девојки од Америка и Канадата, а очигледно дека нивните спонзори обожаваат да им поклонуваат чанти вредни илјадници евра, како и Лобутин чевли и накит од Картиер.

Една девојка остана несебична па на другите девојки им сеподели трикови за успешен лов на спонзори. Така, мора да ја одредите својата гранка и да не користите вистинско име, но мора да глумите дека имате висок животен стил кон кој тежнеете.

“Нека вашата виографија биде кратка и слатка, но не досадна. Опишете го својот идеален спој и покажете го својот каракте. Не треба да им кажете премногу за да не ја загрозите својата безбедност, а и да имате доволно теми за разговор”, напишала таа.
Додава и дека не треба да лажете.

“Не пишувајте дека сакате мирни вечери со чаша вино и книга доколку Инстаграм профилот ви е полн со фотки на кои пиете со пријателките”, додала таа.

Какво мислење имате вие за овој тренд кој дефинитивно зема замав дури и на Балканот?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*