“Спремен сум да влезам на Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, седум дена” – Предизвик до Филипче

October 27, 2020 О Р 0

” Предизвик до Филипче! Challenge! Го предизвикувам манипулантот и апашот #ВенкоФилипче! Спремен сум да влезам во Инфективна и со заболените БЕЗ МАСКА да седам 24/7, […]

Како не ви е срам? Поклонила погрешна чанта на сиромашните, ја вратиле кога виделе што има внатре

October 26, 2020 L K 0

Не можела да верува каква грешка направила. Една Британка од северот на островот го доживеала најголемиот блам во животот, кога испратила погрешна торба во детско […]